سه شنبه ۰۵ تیر ۰۳

بازگشت به دوران كدوحلوا – دنياي 77

اطلاعات جامع و تخصصي در حوزه لوازم خانگي و آشپزخانه را در اينجا جستجو نماييد

بازگشت به دوران كدوحلوا – دنياي 77

۲۶ بازديد

“بسياري از مسائل كرونا به عقب تقسيم شدند و يكي از آنها آگاهي مردم از ارزش غذايي و غذايي غذاهاي چشم نواز و مغذي قبل از كرونا بود.” به گزارش دنياي 77 ، اين مجله ايران وي مي نويسد: “آيا پس از همه گيري كرونا ، آيا با مشاهده و مطالعه خواص و ويتامين هاي …

بازگشت به دوران كدوحلوا – دنياي 77 https://d77.ir/بازگشت-به-دوران-كدوحلوا-دنياي-77/ دنياي 77 Wed, 23 Dec 2020 10:37:49 0000 عمومي https://d77.ir/بازگشت-به-دوران-كدوحلوا-دنياي-77/ “بسياري از مسائل كرونا به عقب تقسيم شدند و يكي از آنها آگاهي مردم از ارزش غذايي و غذايي غذاهاي چشم نواز و مغذي قبل از كرونا بود.” به گزارش دنياي 77 ، اين مجله ايران وي مي نويسد: “آيا پس از همه گيري كرونا ، آيا با مشاهده و مطالعه خواص و ويتامين هاي …

“بسياري از مسائل كرونا به عقب تقسيم شدند و يكي از آنها آگاهي مردم از ارزش غذايي و غذايي غذاهاي چشم نواز و مغذي قبل از كرونا بود.”

به گزارش دنياي 77 ، اين مجله ايران وي مي نويسد: “آيا پس از همه گيري كرونا ، آيا با مشاهده و مطالعه خواص و ويتامين هاي ميوه هاي مختلف ، انرژي غالب خود را از پيتزا به خرده هاي گياهي خانگي تغيير داده ايد؟ احمد سيدي ، دانشيار دانشگاه علوم پزشكي تهران تغذيه و آگاهي از سلامتي ، كه مي تواند جنبه خوبي از اپيدمي كرونا باشد ، پس از سالها هشدار به پزشكان مبني بر پرهيز از فست فود ، كرونا سرانجام كار خود را تمام كرد ؛ براي مدتي فروشگاه هاي مواد غذايي را تعطيل كرد و انجمن هاي رستوران را كاهش داد. و براي برخي با بزرگتر شدن كودك ، او ساعتها با خواص سير و پياز صحبت خواهد كرد.

اين اپيدمي باعث خسارت شديد اقتصادي به ظرافت هاي ظرافت و فست فودها شده است. بسياري از آنها كركره ها را پايين انداختند و شغل خود را تغيير دادند ، برخي ديگر با غذا بيرون رفتند و اميدوار به روزهاي آخر كرونا بودند. اما اين ضرر اقتصادي تأثير مثبتي بر سلامت انسان داشته است. دكتر زهرا آبسالاتي ، مدير گروه تغذيه دانشگاه علوم پزشكي مشهد ، معتقد است كه آگاهي عمومي درباره نحوه خوردن آنها افزايش يافته است. وي عوامل مختلفي را در ايجاد امنيت غذايي ذكر مي كند كه داراي دو عامل مهم است. يكي آگاهي عمومي و ديگري توانايي مالي و دسترسي آنها: “از زمان شيوع بيماري ، مردم آگاه بودند كه چه ويتامين هايي در آن وجود دارد و چه چيزي باعث افزايش ايمني مي شود. بنابراين ، كساني كه مشكل مالي ندارند سعي در خريد و مصرف اين مواد غذايي دارند. چنين كاري انجام مي شود زيرا تمايل آنها به خوردن فست فود و غذاهاي چرب كاهش يافته است. “از طريق درخواست هاي عمومي و نتايج تحقيقات انجام شده در مراكز بهداشتي ، به اين نتيجه رسيده ايم كه مردم اكنون مي دانند ميوه ها و سبزيجات مي توانند ايمني بدن را تقويت كنند.”

وي در مورد بخش ديگري از مردم صحبت كرد كه آگاهي خود را در مورد تغذيه افزايش داده اند ، اما متأسفانه دسترسي بسيار كمي به ميوه و سبزيجات دارند و در بعضي موارد اين موارد را از ميزهاي خود خارج كرده اند. به ويژه ، نيروهاي امدادي به دليل افزايش همه گيرها و افزايش قيمت ها تحت فشار فزاينده اي قرار دارند: “اقتصادهاي ضعيف بيشتر احساس انرژي مي كنند ، به ويژه از طريق كربوهيدرات ها براي احساس سيري.” “آنها ميوه ها ، سبزيجات و پروتئين را كاهش داده و حتي آنها را از جدول جدا كرده اند.”

وي افزود: مطالعات نشان داده است كه ويروس كرونا تأثيري در سوrition تغذيه و چاقي يا كاهش وزن در كودكان ندارد اما باعث افزايش وزن در افراد ميانسال مي شود. خوردن و مصرف كربوهيدرات. “اين يك عامل خطر است كه خطر بيماري هايي مانند بيماري عروق كرونا ويروس قلب و ديابت و چربي خون را افزايش مي دهد.”

وي معتقد است كه به طور كلي كويد 19 از طرق مختلف به تغذيه و سلامت تغذيه آسيب زده است. از يك سو دسترسي برخي افراد به ميوه ها ، سبزيجات و ويتامين ها كاهش يافته و از طرف ديگر باعث چاقي در بخشي از جامعه شده است.

احمد سعيدي ، دانشيار گروه تغذيه دانشگاه علوم پزشكي تهران ، درباره تأثير Covid 19 در كاهش روال و اجتماعي شدن رستوران ها و عادت مردم به تهيه غذا در خانه مي گويد: “اين چيزي است كه ما در تغذيه تشويق مي كنيم و در آخر اتفاق افتاده است.” با اين حال ، ماندن در خانه عادات بد را كه باعث افزايش استفاده از تلفن همراه و تلويزيون و كاهش فعاليت بدني مي شود ، تشديد مي كند. “ما در مطب مي بينيم افرادي كه چاق هستند ، حتي افرادي كه سال گذشته به وزن ايده آل خود رسيده بودند ، اكنون چند پوند چاق شده اند و از اين كه به دليل خوردن و آشاميدن در خانه روزه گرفته و اضافه وزن پيدا كرده اند شكايت دارند.”

مدير گروه تغذيه سلول هاي مولكولي دانشگاه تهران درباره تأثيرات اين محل اقامت و تغذيه مناسب بر روي كودكان مي گويد: “از طرف ديگر ، اين تأثير منفي بر روي كودكاني كه در مدرسه فعاليت بيشتري دارند و احتمال چاقي آنها بيشتر است ، دارد.”

نكته مثبتي كه وي به شيوع تاجگذاري نسبت داد ، تغيير در درك و نگراني افراد از سلامتي است: “آنها صحبت مي كنند ، در مورد خوردن غذاهاي چرب صحبت نمي كنند و احتمالاً طولاني مدت خواهد بود ، كه اين يك چيز بسيار خوب است.”

بسياري از كساني كه با تجربه جنگ زندگي كرده اند ، روزهاي اپيدمي كرونا را با روزهاي اضطراب دائمي مقايسه كرده اند. زماني بود كه آنها مجبور بودند هر روز خدا را براي زنده ماندن شكر كنند. اين نگراني تركيبي اكنون به يك بيماري تبديل شده است. احمد سيدي با اشاره به تأثيرات اضطراب بر تغذيه گفت: “اين استرس منجر به افزايش تعدادي از بيماري ها شده است.” اضطرابي كه عادت هاي غذايي و غذايي ما را افزايش مي دهد. اين عوامل استرس زا مي توانند درصد چربي و غذاهاي شيرين را افزايش دهند زيرا ما معمولاً ترجيح مي دهيم در زمان اضطراب و استرس از غذاهاي چرب و شيرين استفاده كنيم. “اين خطرناك است زيرا در نهايت مي تواند منجر به بيماري هاي قلبي عروقي ، ديابت و حتي سرطان شود.”

سعد با اشاره به كشورهايي مانند استراليا و كانادا كه در طول كرون قيمت مواد غذايي ، اجاره و حتي قيمت خودرو را كاهش داده بودند ، گفت: “متأسفانه با شيوع همه گير در كشور ما ، قيمت همه چيز بالا رفت.” كرونا مشكلات اقتصادي بيشتري را براي سطح پايين جامعه ايجاد كرده است ، قيمت ها افزايش يافته در حالي كه درآمد ثابت مانده است و اين سطح ، اگرچه مي داند كدام غذاها خوب هستند و كدام يك خوب نيستند ، در واقع مقوي و كوچك است اما از نظر تجربه مقوي ، جداول خالي تري را تجربه كرده است. او اين كار را مي كند. “

مديركل سابق دفتر بهبود تغذيه جامعه. مرتضي صفوي معتقد است تفكيك باعث پرخوري در جامعه شده است. وي درباره شهرونداني كه به دليل چاقي ساكنان به مطب مراجعه مي كنند ، گفت: “افزايش وزن در نتيجه مصرف كربوهيدرات مانند برنج و نان آغاز شده است.” به گفته رئيس انجمن صنايع غذايي و صنايع ، سهولت دسترسي به فست فود از طريق پيك موتوري و برنامه هاي كاربردي حتي استفاده از اين غذاها را افزايش داده است: “بيشتر افرادي كه در نظرسنجي مقطعي ما مورد بررسي قرار گرفتند ، اظهار مي كنند كه آنها بي حوصله هستند و براي صرف غذا در خانه از خانه استقبال مي كنند.”

اگرچه من با سه پزشك صحبت كردم كه در مورد پرخوري و كاهش فعاليت بدني در هنگام تفكيك صحبت كردند ، اما آنها در مورد آگاهي بيشتر مردم در مورد بهداشت تغذيه صحبت كردند. “بسياري از مسائل كرونا به عقب تقسيم شده بود و يكي از آنها آگاهي عمومي از ارزش غذايي و رژيم غذايي قبل از كرونا و غذا بود.”

انتهاي پيام

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.