جمعه ۰۱ تیر ۰۳

خشونت‌هاي سايبري عليه كودكان و نقش والدين در مقابله با آن

اطلاعات جامع و تخصصي در حوزه لوازم خانگي و آشپزخانه را در اينجا جستجو نماييد

خشونت‌هاي سايبري عليه كودكان و نقش والدين در مقابله با آن

۱۶ بازديد

رئيس مركز تشخيص و پيشگيري از جرايم سايبري پليس FATA با بيان اينكه پرخاشگري كودكان و نوجوانان و خشونت سايبري زمينه جديدي از سلامت روان است ، گفت: خشونت سايبري در محيط هاي مجازي پيامدهاي روانشناختي و روانشناختي جبران ناپذيري براي سلامت روان كودكان و نوجواني به گزارش دنياي 77 ، سرهنگ دوم علي محمد …

خشونت‌هاي سايبري عليه كودكان و نقش والدين در مقابله با آن https://d77.ir/خشونت‌هاي-سايبري-عليه-كودكان-و-نقش-وا/ دنياي 77 Thu, 04 Feb 2021 22:35:13 0000 حوادث و رويداد https://d77.ir/خشونت‌هاي-سايبري-عليه-كودكان-و-نقش-وا/ رئيس مركز تشخيص و پيشگيري از جرايم سايبري پليس FATA با بيان اينكه پرخاشگري كودكان و نوجوانان و خشونت سايبري زمينه جديدي از سلامت روان است ، گفت: خشونت سايبري در محيط هاي مجازي پيامدهاي روانشناختي و روانشناختي جبران ناپذيري براي سلامت روان كودكان و نوجواني به گزارش دنياي 77 ، سرهنگ دوم علي محمد …

رئيس مركز تشخيص و پيشگيري از جرايم سايبري پليس FATA با بيان اينكه پرخاشگري كودكان و نوجوانان و خشونت سايبري زمينه جديدي از سلامت روان است ، گفت: خشونت سايبري در محيط هاي مجازي پيامدهاي روانشناختي و روانشناختي جبران ناپذيري براي سلامت روان كودكان و نوجواني

به گزارش دنياي 77 ، سرهنگ دوم علي محمد رجبي وي در چهارمين روز از برنامه “پويش مردمي كودكان سايبري” با عنوان “كودكان سايبري ، خشونت سايبري” گفت: كودكان از خشونت سايبري احساس مناسب نمي كنند. آزار و اذيت سايبري عليه كودكان يكي از كشنده ترين خشونت هايي است كه نسل جديدي از كودكان بروز داده و بسيار شبيه نمونه هاي واقعي سو abuse استفاده و ارعاب اجباري است.

وي گفت: “متأسفانه ، خشونت هاي سايبري در ميان كاربران اينترنت در حال افزايش است.” “خشونت سايبري هر نوع تهديد ، ارعاب و آزار و اذيت است كه مي تواند در اشكال مختلف فضاي مجازي و شبكه هاي اجتماعي رخ دهد.” شبكه هاي مجازي سازي و رسانه هاي اجتماعي ، خشونت عليه كودكان به تجاوز پشت درهاي بسته يا در مدرسه محدود نمي شود ، خشونت و قلدري سايبري خشونت رايجي است كه كودكان و نوجوانان در اينترنت تجربه مي كنند. موضوعي كه شايد براي والدين قابل درك باشد.

رئيس مركز شناسايي و پيشگيري از جرائم سايبري پليس FATA خاطرنشان كرد: همانطور كه خشونت در دنياي واقعي به طور گسترده تعريف مي شود و هر عملي كه منجر به هر نوع “سو abuse استفاده” شود به يك روند خشونت آميز تبديل مي شود ، بنابراين در فضاي مجازي نيز چنين است. “

رجبي بابيان اينكه خشونت سايبري عليه كودكان و نوجوانان براي همه والديني كه دسترسي آسان كودكان به اينترنت به آنها خطرناك است گفت: كودكاني كه با خشونت سايبري روبرو هستند قربانياني هستند كه جايي براي پنهان شدن از اراذل و اوباش ندارند و سايبري ندارند. بنابراين اراذل و اوباش و استرسي كه به آنها وارد مي شود بسيار بيشتر از تحمل كودك است.

رئيس مركز شناسايي و پيشگيري از جرائم سايبري پليس FATA افزود: يكي از مهمترين دلايلي كه كودكان و نوجوانان در معرض آزار و اذيت سايبري قرار مي گيرند اين است كه صفحات مرور و گروههايي كه در آن خشونت را تبليغ مي كنند وجود ندارند و موضوعيت ندارند يا در بحث هاي توهين آميز مطرح مي شوند. “و ***گرافي سعي در ارائه آنها و شعله ور شدن فضاي مجازي دارد.

وي ادامه داد: اراذل و اوباش سايبري خواستار سياه نمايي هاي مختلف از جمله خشونت و تهديد عليه كودكان و نوجوانان در فضاي مجازي هستند.

رجبي درباره نكاتي كه والدين بايد درمورد مقابله با تهديدات سايبري عليه كودكان و نوجوانان بدانند ، گفت: والدين بايد با انواع آزار و اذيت و آزارهاي اينترنتي آشنا شوند و به فرزندان خود نمونه هايي بياموزند.

وي افزود: به بچه هاي خود بياموزيد كه آزار و اذيت ، تهديد و شوخي با هويت ديگران سرگرم كننده نيست و مي تواند عواقب جدي داشته باشد و آزار و اذيت اينترنتي همچنان ادامه دارد.

رئيس مركز شناسايي و پيشگيري از جرايم سايبري فاتا ناجا تأكيد كرد: والدين بايد حضور عمدي خود را در فضاي مجازي به فرزندان خود يادآوري كرده و از پرسه كنجكاوي در فضاي مجازي و شبكه هاي اجتماعي جلوگيري كنند.

رجبي گفت: والدين هرگز نمي توانند كنترل كاملي بر زندگي سايبري فرزند خود داشته باشند و از آنها خواست تا با نرم افزار و شبكه هاي اجتماعي كه فرزندانشان براي ارتباط بهتر با فرزندشان كار مي كنند ، آشنا شوند.

وي با توجه به راه حل اين نوع خشونت در رفتار كاربر ، گفت: با توجه به اينكه فضاي مجازي حد و مرزي ندارد ، كاربران استفاده از آنها مي توانند براي آن محدوديت تعيين كنند و از گسترش انزجار در اين مكان جلوگيري كنند.

رجبي افزود: اگر فرزندان ما قرباني قلدري در فضاي مجازي نشوند نبايد به عنوان مروج زورگويي سايبري عمل كنيم.

رئيس شناسايي و پيشگيري از جرايم اينترنتي در FATA گفت: “اگر كودك شما در معرض تهديد سايبري قرار گيرد ، بسيار ترسيده ، مضطرب و افسرده است. اين وظيفه والدين است كه كودك خود را از اثرات خشونت محافظت كنند.” پليس. پشتيباني سايبري

وي افزود: يافتن مقصر در اين وضعيت به بهبود اوضاع كمك نمي كند و بسيار مضر است. بدون عدالت فقط سعي كنيد كودك خود را مطمئن كنيد كه در سايه حمايت شما قرار دارد و اين وضعيت تغيير خواهد كرد.

رجبي افزود: اگر قلدري سايبري خشونت مهلكي است كه كل زندگي كودك را تهديد مي كند و كودك شما دچار ترس و اضطراب كشنده و غيرقابل كنترل است ، حتماً به يك روانشناس ماهر مراجعه كنيد.

وي در مورد روند قضايي رسيدگي به خشونت سايبري عليه كودكان و نوجوانان گفت: والدين ابتدا بايد شكايت ديجيتال را در دادگاه جرايم رايانه اي ثبت كنند ، شواهد ديجيتالي خشونت سايبري را حفظ كرده و براي يافتن مقصر به پليس شكسته تحويل دهند. عاملان اين جنايت بايد شناسايي و دستگير شوند.

بر اساس وب سايت پليس نيوز ، سرانجام رئيس مركز كشف و پيشگيري از جرائم سايبري پليس FATA از كاربران خواست توصيه هاي پليس FATA را جدي بگيرند و آنها را اعمال كنند تا با چنين مواردي تماس نداشته باشند و هرگونه موارد را مشاهده كنند. موارد مشكوك وب سايت پليس FATA به نشاني www.cyberpolice.ir با مركز اورژانس سايبري.

انتهاي پيام

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.