چهارشنبه ۳۰ خرداد ۰۳

چرا نوشيدن چاي در لحظات بحراني مي‌تواند مفيد باشد؟

اطلاعات جامع و تخصصي در حوزه لوازم خانگي و آشپزخانه را در اينجا جستجو نماييد

چرا نوشيدن چاي در لحظات بحراني مي‌تواند مفيد باشد؟

۹ بازديد

مطالعات نشان مي دهد كه چاي مي تواند علائم افسردگي ، فراموشي و سندرم داون را بهبود بخشد. به گزارش دنياي 77 ، فراديد وي نوشت: “براي قرن ها ، چاي چيزي فراتر از رفع تشنگي نبوده است.” مردم در سراسر جهان براي آرامش ، خستگي و آرامش چاي مي نوشند و اكنون بيش از …

چرا نوشيدن چاي در لحظات بحراني مي‌تواند مفيد باشد؟ https://d77.ir/چرا-نوشيدن-چاي-در-لحظات-بحراني-مي‌توا/ دنياي 77 Fri, 28 May 2021 22:41:24 0000 عمومي https://d77.ir/چرا-نوشيدن-چاي-در-لحظات-بحراني-مي‌توا/ مطالعات نشان مي دهد كه چاي مي تواند علائم افسردگي ، فراموشي و سندرم داون را بهبود بخشد. به گزارش دنياي 77 ، فراديد وي نوشت: “براي قرن ها ، چاي چيزي فراتر از رفع تشنگي نبوده است.” مردم در سراسر جهان براي آرامش ، خستگي و آرامش چاي مي نوشند و اكنون بيش از …

مطالعات نشان مي دهد كه چاي مي تواند علائم افسردگي ، فراموشي و سندرم داون را بهبود بخشد.

به گزارش دنياي 77 ، فراديد وي نوشت: “براي قرن ها ، چاي چيزي فراتر از رفع تشنگي نبوده است.” مردم در سراسر جهان براي آرامش ، خستگي و آرامش چاي مي نوشند و اكنون بيش از هر زمان ديگري به آن چاي احتياج دارد. اين احساس كه يك فنجان چاي بازسازي كننده مي تواند همه چيز را بهتر كند ، هنوز گزينه خوبي است. با ادامه روند رو به رشد مصرف چاي در سراسر جهان ، سازمان ملل 21 مه را به عنوان روز جهاني چاي نامگذاري كرده است.

دانشمندان مي خواهند بدانند كه چاي چگونه بر روحيه و دانش مصرف كننده تأثير مي گذارد. به طور خاص ، آنها مي خواهند بدانند كه آيا اثرات قوي و آرام بخش چاي به دليل نتايج بيولوژيكي تركيب چاي ها يا بافتي است كه چاي در آن خورده است. بافت نوشيدني به معناي انتخاب فنجان دلخواه شماست ، فارغ از دنيا و چند لحظه گوشه نشسته است. يا شايد هر دو موثر باشند.

چاي هاي سياه ، سبز و اولانگ همه از گياهي تهيه مي شوند كه به Camellia sinensis معروف است. با اين حال ، چاي سبز به طور جداگانه فرآوري مي شود ، به همين دليل برخي از آنها از سنتز بالايي برخوردار هستند و دانشمندان معتقدند كه تأثير مثبت بيشتري بر سلامت روان ما دارد.

مغز را تقويت كنيد

استفان بورگوارت ، رئيس گروه روانپزشكي و روانكاوي در دانشگاه البك آلمان ، مي گويد تحقيقات علمي نشان داده است كه چاي مي تواند عملكرد مغز را در افراد سالم بهبود بخشد. وي در مطالعه اي در سال 2014 ، به 12 داوطلب سالم يك يا دو فنجان عصاره چاي سبز معادل چاي سبز داد و از مغز آنها تصويربرداري كرد تا تغييرات اتصال در مناطق خاص مغز را مشاهده كند.

وي گفت: “ما شاهد افزايش ارتباطات در مناطق مربوط به حافظه كوتاه مدت در مغز هستيم.”

مطالعه اي كه او در سال 2017 با ديگر دانشمندان انجام داد ، نشان داد كه چاي از سه طريق بر مغز ما تأثير مي گذارد: مي تواند علائم بيماري رواني مانند اضطراب را تحت تأثير قرار داده و كاهش دهد. اين مي تواند با افزايش حافظه و تمركز بر دانش تأثير بگذارد و بر عملكرد مغز به ويژه حافظه تأثير بگذارد. اين مطالعه به اين نتيجه رسيد كه غربي ها مي توانند حداقل 100 ميلي ليتر چاي سبز در روز مصرف كنند ، بنابراين از “فعاليت عصبي” محافظت مي كنند. اما برگورد هشدار داد كه تأثيرات آن دامنه چنداني ندارد و شواهد موجود نيز بر اساس مطالعات انجام شده با چند نمونه است.

تركيبات مختلف

هنوز مشخص نيست كه تركيبات چاي مسئول تقويت قدرت مغز ما هستند و آيا اين تركيبات به تنهايي كار مي كنند يا به صورت تركيبي.

مهمترين تركيبات موجود در چاي آنتي اكسيدانهايي مانند اپي گالوكاتچين گالات (EGCG) است كه در واقع فراوانترين تركيب در چاي است و به دنبال آن ال تيانين ، اسيدهاي آمينه موجود در برگهاي چاي و كافئين وجود دارد.

مزاياي چاي احتمالاً به دليل هيچ تركيبي نيست ، بلكه به دليل وجود كافئين و ال تيانين در كنار هم است.

مطالعات نشان مي دهد كه چاي مي تواند علائم افسردگي ، فراموشي و سندرم داون را بهبود بخشد.

مطالعه اي كه در سال 2018 انجام شد نشان داد كه نوشيدن منظم چاي در طول زندگي 21٪ خطر افسردگي را در بين افراد كاهش مي دهد. البته ، از آنجا كه اين مطالعه يك مطالعه مشاهده اي است ، ما نه تنها بايد يك رابطه عملكردي بين افسردگي و نوشيدن چاي برقرار كنيم ، بلكه بايد بگوييم كه بين نوشيدن چاي و افسردگي رابطه وجود دارد.

به گفته برگوارت ، مطالعات حيواني نشان داده است كه نوشيدن چاي باعث تغيير ماده خاكستري مغز مي شود و اثرات چاي در درمان بيماري هاي رواني مانند افسردگي و فراموشي موثر است ، اما اشاره كرد كه اين مطالعات در مراحل اوليه است براي اطمينان.

بي ضرر

چاي همچنين براي سلامت جسمي فوايدي دارد. نوشيدن چاي عمر را طولاني مي كند ، خطر بيماري هاي قلبي عروقي مانند حملات قلبي و مغزي را كاهش مي دهد و همچنين ممكن است خاصيت چربي سوزي داشته باشد.

گانتر كهنل ، دانشيار گروه تغذيه و علوم غذايي در دانشگاه ريدينگ انگليس ، در حال تحقيق در مورد فوايد فلاونول هاي موجود در چاي ، كاكائو و برخي ميوه ها است. مطالعه وي در سال گذشته نشان داد كه فشار خون در افرادي كه رژيم غني از توت ، چاي و سيب دارند ، پايين است.

كوهنل مي گويد ، تحقيقي كه در مورد فوايد چاي و مواد تشكيل دهنده آن انجام شده است ، عمدتاً بر اساس مشاهدات و گزارشگري خود انسان و اثرات نحوه تهيه و خوردن غذا است.

منبع: CNN

انتهاي پيام

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.