به گزارش خبرگزاري دنياي 77 يزد؛ حسين ملكي نژاد ، در نودمين نشست مركز جالچينتا دانشگاه يزد ، به معدن علي آباد و تأثير استان در توسعه دره باربي در استان اشاره كرد. منطقه در حال تغيير است. وي خسارت گياهان ، تغيير دما و ميزان بارندگي در منطقه و توليد گرما را از ديگر …
تخريبهاي معدن درهزرشك از فوايد اقتصادي آن بيشتر است https://d77.ir/تخريبهاي-معدن-درهزرشك-از-فوايد-اقت/ دنياي 77 Sat, 26 Jun 2021 22:04:08 0000 استاني https://d77.ir/تخريبهاي-معدن-درهزرشك-از-فوايد-اقت/ به گزارش خبرگزاري دنياي 77 يزد؛ حسين ملكي نژاد ، در نودمين نشست مركز جالچينتا دانشگاه يزد ، به معدن علي آباد و تأثير استان در توسعه دره باربي در استان اشاره كرد. منطقه در حال تغيير است. وي خسارت گياهان ، تغيير دما و ميزان بارندگي در منطقه و توليد گرما را از ديگر …
به گزارش خبرگزاري دنياي 77 يزد؛ حسين ملكي نژاد ، در نودمين نشست مركز جالچينتا دانشگاه يزد ، به معدن علي آباد و تأثير استان در توسعه دره باربي در استان اشاره كرد. منطقه در حال تغيير است.
وي خسارت گياهان ، تغيير دما و ميزان بارندگي در منطقه و توليد گرما را از ديگر تهديدات طبيعي منطقه استخراج سنگ باربي دانست و افزود: اين منطقه محل زندگي استان شده است و بايد بيش از گذشته از آن محافظت شود.
دبير مركز هيدرولوژي دانشگاه يزد با بيان اينكه معدن دره جارشك داراي عمق حدود 800 در are00 با عمق 200 متر است گفت: دهانه معدن علي آباد حدود 500 در 200 و 400 متر عمق دارد كه مي تواند يك منطقه جغرافيايي عظيم را پوشش دهد.
حميدرضا علمي ، عضو هيئت علمي گروه محيط زيست دانشگاه يزد ، با بيان اينكه تأثير استخراج معادن بر معادن سلماني در محيط زيست از تأثير اقتصادي مثبت آن فراتر رفته است ، افزود: در نهايت منجر به توسعه پايدار نخواهد شد.
وي اظهار داشت: مجاورت معدن با پناهگاه شيركوه مانع جابجايي حيات وحش شده و يكي از آسيب هاي احتمالي فعاليت هاي معدني بر محيط منطقه است كه وي اشاره كرد. ماده معدني دره زرشك است.
دانشگاه يزد ، عضو هيئت علمي گروه محيط زيست ، اظهار داشت: به دليل تأثير آنها در تعادل دمايي محيط ، در صورت تخريب باغ ها ، با تشكيل جزيره حرارتي روبرو خواهيم شد.
علمي تعريفي از يك طرح جامع براي مطالعه اثرات معدن مس دره باربري در منطقه را پيشنهاد كرد كه تنها با تأكيد بر مطالعه آماري اثرات معدنكاري در بخشهاي مختلف محيط و جامعه مي تواند ساده شود.
سميه سلطاني ، عضو هيئت علمي دانشگاه اردكان ، دانشكده كشاورزي و منابع طبيعي ، با اشاره به ضعف فناوري معدني و تجهيزات منسوخ كشور اظهار داشت: آلودگي ناشي از فعاليت هاي معدني بيش از حد پيش بيني شده است.
وي با انتقاد از بي اعتمادي تصميم گيرندگان شهري و استاني به نظر كارشناسان محيط زيست ، توسعه و ايجاد اشتغال از طريق صنعت با نرخ تخريب محيط زيست پايين مانند گردشگري به جاي بهره برداري از منابع و مواد معدني را پيشنهاد كرد.
اميري ، يكي از اعضاي هيئت علمي دانشگاه يزد ، گزارشي از دكتر رئيسي از دانشگاه شيراز را نقل كرد و به تمايل آبهاي زيرزميني براي بالا آمدن در محل معدن در هجراش ، تغيير زمين براي تغيير سطح و عمق معدن اشاره كرد. الگوي تغذيه منابع آب جاري. علاوه بر ماهيت ماشين آلات مناطق بالادستي اصلي ، حساسيت معدن را دو برابر مي كند.
وي خطاي اطلاعات در كل گزارش تهيه شده را ضعف كارايي معدن عنوان كرد كه اين نتيجه عدم نظارت كمي و كيفي در منطقه است.
ابوالفضل عزيزيان ، عضو دانشكده كشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه اردكان ، با توجه به احتمال تغيير ميزان باران اسيدي باران در فرآوري ، بر بارش عملياتي و كمي و كيفي بخش معدن متمركز شد. و بهره برداري از علي آباد و معادن متاخر. او تصميمات را مي دانست.
وي با اشاره به بادهاي منطقه و بادهاي محلي ، از احتمال حذف آلاينده ها از فعاليت هاي استخراج ، كه باعث تشديد آلودگي در منطقه مي شود ، صحبت كرد.
عزيزيان استفاده از تجربه زيست محيطي معادن با مشخصات مشابه در كشور و جهان را موضوعي مفيد دانست و براي استفاده از اين معادن در هر صورت ايجاد شبكه نظارت بر محيط زيست جهت بررسي عناصر مختلف تحت تأثير معدن ضروري است.
48