به گفته شفاف ، تجزيه و تحليل متخصصان دانشكده پزشكي دانشگاه هاروارد نشان مي دهد كه در مجموع پنج ميوه و سبزيجات در روز مفيدترين ها براي سلامتي هستند. مطالعه آنها كه در مجله Circulation به صورت آنلاين منتشر شد ، اطلاعاتي در مورد سلامت و رژيم غذايي نزديك به دو ميليون نفر در سراسر …
بدن ما چقدر ميوه و سبزي نياز دارد؟ https://d77.ir/بدن-ما-چقدر-ميوه-و-سبزي-نياز-دارد؟/ Wed, 29 Sep 2021 21:59:14 0000 سلامت https://d77.ir/بدن-ما-چقدر-ميوه-و-سبزي-نياز-دارد؟/ به گفته شفاف ، تجزيه و تحليل متخصصان دانشكده پزشكي دانشگاه هاروارد نشان مي دهد كه در مجموع پنج ميوه و سبزيجات در روز مفيدترين ها براي سلامتي هستند. مطالعه آنها كه در مجله Circulation به صورت آنلاين منتشر شد ، اطلاعاتي در مورد سلامت و رژيم غذايي نزديك به دو ميليون نفر در سراسر …
به گفته شفاف ، تجزيه و تحليل متخصصان دانشكده پزشكي دانشگاه هاروارد نشان مي دهد كه در مجموع پنج ميوه و سبزيجات در روز مفيدترين ها براي سلامتي هستند.
مطالعه آنها كه در مجله Circulation به صورت آنلاين منتشر شد ، اطلاعاتي در مورد سلامت و رژيم غذايي نزديك به دو ميليون نفر در سراسر جهان طي يك دوره 30 ساله پيدا كرد.
به گزارش دويچه وله ، نتايج زير در افرادي كه 5 وعده از اين محصول را مصرف كرده اند ، در مقايسه با افرادي كه فقط دو ميوه يا سبزيجات در روز مصرف مي كردند ، يافت شد:
– خطر مرگ به هر دليلي 13 درصد كمتر است
– 12٪ خطر مرگ ناشي از بيماري قلبي يا سكته مغزي را كاهش مي دهد
– 10 risk خطر مرگ در اثر سرطان كمتر است
– خطر مرگ ناشي از بيماري هاي تنفسي مانند بيماري مزمن انسدادي ريه 5 درصد كمتر است
به گفته نويسنده و محقق اصلي دكتر دانيل دانيل وانگ ، ميوه ها و سبزيجات منابع اصلي سلامتي ، به ويژه پتاسيم ، منيزيم ، فيبر و پلي فنول ها (تركيبات گياهي با خواص آنتي اكسيداني) هستند ، به ويژه براي سلامت قلب و عروق. دانشكده پزشكي هاروارد آنها مربوط به خون هستند.
در بهترين حالت ، به گفته محققان ، مردم بايد دو بار در روز ميوه و سه بار در روز سبزيجات بخورند.
بيشترين مزاياي سلامتي ناشي از سبزيجات تيره (موز ، اسفناج) و ويتامين C و ميوه ها و سبزيجات غني از بتاكاروتن (مركبات ، توت ها ، هويج) است. ويتامين C و بتا كاروتن آنتي اكسيدان هايي هستند كه ممكن است در پيشگيري از سرطان نقش داشته باشند.
نكته ديگر اين است كه بر اساس نتايج اين مطالعه ، خوردن ميوه يا سبزيجات بيش از پنج بار در روز فايده بيشتري در كاهش خطر مرگ ندارد. دكتر وانگ تاكيد كرد كه اگر در يك روز به ميوه و سبزيجات دسترسي نداريد ، مي توانيد در روزهاي ديگر كمي بيشتر از حد معمول غذا بخوريد تا ميانگين مصرف اين ماده در هفته افزايش يابد.
براي اين كار نيازي به ايجاد تغييرات اساسي در رژيم غذايي معمولي خود نداريد. به عنوان مثال ، عجله صبحانه شما ممكن است يك كاسه با مقداري زغال اخته يا تخم مرغ و گوجه فرنگي آب پز ، پياز و اسفناج باشد. ناهار مي تواند يك سالاد با ميوه ها و سبزيجات مورد علاقه شما (احتمالاً سالاد گريپ فروت ، فلفل قرمز ، كلم پيچ با برش هويج و اسفناج) ، يك فنجان ماست يا موز با توت فرنگي و يك اسموتي با انبه باشد.
براي شام ، سبزيجاتي مانند بروكلي بخارپز يا كدو سبز و كدو سبز بخوريد. اگر فرصتي براي خوردن سبزيجات كافي در طول روز نداريد ، يك سالاد بزرگ براي شام با مقدار زيادي سبزيجات رنگارنگ و مقداري پروتئين مانند مرغ كبابي يا ماهي آماده كنيد.